Incendiu la casa unei bătrâne de 92 de ani din Bosanci

Ieri, în jurul orei 09.30, casa Veronicăi B. (92 de ani), din comuna Bosanci, a luat foc.

Veronica B. locuiește în comuna Bosanci, împreună cu fiica sa, Eugenia R., care în momentul izbucnirii incendiului era plecată în municipiul Suceava.

Pe la ora 09.30, un vecin a observat fum la casa bătrânei. Acesta a intrat în gospodărie, iar cu ajutorul altor vecini a reșit să o scoată pe Veronica B. din imobil.

Pe urmă, oamenii au reușit să stingă incendiul, nemaifiind nevoie de intervenția pompierilor militari.

Medicii din ambulanța SMURD ajunsă i-au acordat bătrânei primul ajutor medical. Veronica B. avea arsuri pe 50% din suprafața corpului. Aceasta a fost transportată de urgență, în stare gravă, la Spitalul Județean Suceava.

În urma cercetărilor la fața locului și din spusele persoanelor care au intervenit la stingerea incendiului, Veronica B. fiind singură acasă a încercat să aprindă focul la soba pe gaz. La un moment dat, din cauza acumulării de gaz, camera a luat foc. Gheorghe I. și ceilalți vecini au găsit-o pe femeie căzută lângă sobă în stare de inconștiență și cu arsuri pe corp.

Incendiul s-a desfășurat într-o singură cameră, arzând obiecte de mobilier și tâmplăria din lemn. Valoarea prejudiciului nu a putut fi estimată. 

Locuința nu era asigurată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „distrugere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

sursa foto: obiectivderadauti.ro

Adauga comentariu