Incendiu la o clădire a Primăriei din Siminicea

Noaptea trecută, pe la ora 23.00, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Siminicea, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire ce aparține Primăriei Siminicea, în care funcționează Circumscripția Sanitar-Veterinară.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la astereala acoperișului clădirii, compusă din locuință de serviciu și cabinet veterinar, cu pericol de propagare la întreaga construcție.

Incendiul a fost stins la ora 23.10.

Au ars astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 70 mp, planșeul din lemn al podului, pe aceeași suprafață, bunuri personale și de uz casnic, precum și documente ale circumscripției sanitar-veterinare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un acumulator auto cu defecțiuni lăsat la încărcat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii circumscripției sanitar-veterinare, cu o suprafață (amprenta la sol) de aproximativ 120 mp.

Adauga comentariu