Incendiul de la Palatul Administrativ Suceava a fost declarat lichidat. Pompierii s-au luptat cu flăcările circa șapte ore

După circa șapte ore în care pompierii suceveni s-au luptat cu incendiul de la Palatul Administrativ din Suceava, acesta a fost stins în totalitate la ora 15.50.

În prezent o comisie formată din specialiști efectuează cercetări pentru a stabili cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Vă amintim că astăzi, în jurul orei 08.30, a fost anunțat un incendiul la acoperișul Palatului Administrativ din Suceava.

La fața locului pompierii suceveni au intervenit cu 18 autospeciale de stingere (13 din cadrul ISU și alte 5 de la serviciul voluntar pentru situații de urgență) și cinci autoscări.

Din exterior a părut că pompierii sunt depășiți de situație deoarece la un moment dat nu exista o presiune suficientă în furtunuri. Dar, conform reprezentanților ISU, până a fost remediată problema privind presiunea apei, pompierii interveneau la stingerea flăcărilor din interiorul clădirii.

Trebuie menționat faptul că un hidrat din zona Prefecturii era scos din funcțiune încă de la implementarea proiectului esplanadei. În careul stradal care înconjoară Palatul Administrativ există alți 10 hidranți funcționali.

Alte știri despre acest subiect:

Incendiul izbucnit la Palatul Administrativ Suceava a afectat birourile cu servere și documente gestionate de STS și SRI

Declarația președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în timpul incendiului de la Palatul Administrativ: „Mansarda a fost modernizată în 2015 din ce îmi aduc aminte. Probabil va trebui să relocăm o parte din birouri”

Imagini de la incendiul de proporții care a distrus acoperișul Palatului Administrativ Suceava. 18 autospeciale de stingere au intervenit la fața locului

Incendiu la Palatul Administrativ din Suceava. Pompierii intervin cu patru autospeciale de stingere

 


 

Adauga comentariu