Închisoare cu executare pentru individul care l-a bătut pe fratele unui poliţist ce i-a întocmit un dosar penal

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat la un an și patru luni de închisoare cu executare pe inculpatul Vasile Lucan pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Decizia magistraților suceveni este definitivă.

La data de 27 februarie 2018, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe inculpatul Vasile Lucan, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii au stabilit că, în seara de 2 februarie 2018, în jurul orei 18.00, l-a bătut pe Cristian C., în scop de răzbunare pentru că fratele acestuia, D.C., ofiţer de poliţie, a instrumentat mai multe dosare penale în urma cărora inculpatul a fost condamnat.

Lucan l-a lovit pe fratele poliţistului cu pumnul în faţă, agresiune care i-a creat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11 – 12 zile de îngrijiri medicale.

Adauga comentariu