Incompetența polițiștilor suceveni și obișnuința de a ascunde gunoiul sub preș. Știați că umblă criminali liberi printre noi din cauza acestor incompetenți?

Polițiștii suceveni și-au arătat în ultima perioadă incompetența. Timp de câțiva ani de zile, o grupare de hoți a luat la țintă casele oamenilor de afaceri din municipiul Suceava și împrejurimi, însă polițiștii au reușit să pună mâna pe autori abia după ce un individ s-a apucat să „toarne” tot ce știe, deoarece fusese implicat în furturi și dorea să scape basma curată.

În municipiul Suceava, în preajma mai tuturor liceelor și școlilor, există indivizi care vând droguri și etnobotanice, dar cine să-i vadă? Poate sunt cunoscuți și mai oferă câte o informație „prețioasă” marilor comisari care se ocupă cu investigarea cazurilor extrem de grave comise pe raza orașului sau a județului pentru a fi lăsați să-și desfășoare activitatea în liniște? Orice este posibil...

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava și-a făcut un obicei din a evita de a mai face publice cazurile de viol, tâlhărie sau crimă comise pe raza județului Suceava pentru a da impresia că polițiștii sunt stăpâni pe situație și își fac treaba cu brio.

Dacă ar fi să ne luăm după Biroul de Presă al IPJ Suceava în cadrul acestei instituții există doar Poliția Rutieră, în rest toți dorm la locul de muncă și încasează aiurea banii cetățenilor pentru a căror siguranță ar trebuie să vegheze.

În urmă cu câțiva ani scriam faptul că la nivelul IPJ Suceava sunt înregistrate 8.142 de dosare cu autor necunoscut. Cel mai vechi dosar cu AN priveşte o cauză de ucidere din culpă în cadrul unui accident rutier care s-a produs în anul 1992.

În ultimii 20 de ani, cinci oameni au fost uciși cu bestialitate fără a fi găsiți vinovații. În 2008, o tânără de 27 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei din Suceava, aceasta fiind ucisă după ce a fost lovită de trei ori în cap cu o rangă. În 2005, doi soţi septuagenari din Milişăuţi au fost omorâţi, fiind loviţi cu un picior de la un scaun până şi-au dat ultima suflarea, în timp ce în anul 2003, două femei, una din Zvorîştea, iar cealaltă din Liteni, cu vârste de 76, respectiv 79 de ani, au fost violate după care au fost ucise.

Îi mai caută cineva pe acești criminali? Vă spun eu că nu.

Adauga comentariu