Indicatorul rutier din vârful copacului

Aleea Saturn din municipiul Suceava este strada ce duce spre Piața Mică dinspre strada Scurtă. Această stradă are o poveste aparte, în urmă cu câțiva ani fiind „asfaltată” cu niște scânduri, după ce muncitorii au decopertat drumul și au uitat să îl mai și îndrepte.

Între timp, strada a fost asfaltată și leațurile au dispărut. Recent, am observat că în capătul aleii se află un indicator rutier chiar la intrarea în piață dinspre Universitatea „Ștefan cel Mare”. Acest indicator îi obligă pe șoferi să meargă doar înainte.

Cel care a montat indicatorul a avut un pic de muncă deoarece l-a urcat undeva la o înălțime de circa patru metri pentru a fi mai vizibil. Totuși, șoferii nu pot fi condamnați dacă nu observă indicatorul urcat aproape în vârful copacului.

Probabil acel indicator zace de ceva vreme acolo, însă nu putut fi văzut de trecători abia după sosirea toamnei, când frunzele din pom au căzut. Pe timp de primăvară și vară, crengile copacului, pline de frunze obturează cu brio indicatorul din vârful copacului.

Adauga comentariu