Individul care anul trecut a amenințat-o cu un pistol pe vânzătoarea dintr-un magazin din Burdujeni a fost găsit mort pe raza localității Mitocași. Acesta băuse antigel

Cunoștințele lui Nicolae T., individul care anul trecut a furat două iaurturi și a amenințat-o cu un pistol pe o vânzătoare, ne-au sesizat faptul că acesta a murit și a fost înmormântat sâmbătă, 26 martie 2020. Respectivele persoane nu au putut comunica cauza decesului. 

Așadar, în cadrul unei investigații, reporterii cotidianului Ziar de Suceava au aflat faptul că tânărul de 31 de ani a fost găsit decedat săptămâna trecută pe raza satului Mitocași, din comuna Mitocu Dragomirnei. Conform surselor noastre defunctul a fost identificat în apropierea unui imobil nelocuit, iar în urma expertizei medico-legale s-a stabilit faptul că acesta băuse antigel. Probabil, în încercarea de a fura obiecte din interiorul locuinței respective, tânărul ar fi găsit o sticlă ce conținea o soluție lichidă. Crezând că în aceasta se află băutură alcoolică, individul a înghițit din conținutul sticlei în care se afla de fapt antigel.

În plus, în momentul descoperirii, corpul neînsuflețit al tânărului se afla în stadiul de putrefacție. Cel mai probabil tânărul murise cu circa o săptămână înainte de a fi găsit.

În primă fază s-a considerat că ar fi vorba despre o moarte suspectă, dar în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că evenimentul se încadrează la ucidere din culpă.


Vă amintim faptul că, la data de 18 februarie 2021, pe la ora 07.00, vânzătoarea unui magazin de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni a tras o sperietură strașnică după ce un individ i-a fluturat în față un pistol. 

Înainte ca individul să o amenințe pe femeie, acesta a intrat în magazinul menționat, a luat două iaurturi dintr-o vitrină frigorifică și a plecat din magazin fără a plăti produsele. Vânzătoarea a surprins momentul în care individul a furat iaurturile și a ieșit după bărbat pentru a-i cere să plătească produsele. Văzând că vânzătoarea a strigat după el, individul a scos de sub haină un pistol și a amenințat-o pe femeie alergând. La un moment dat, aceștia au ajuns înapoi în magazinul menționat, unde camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul îndreaptă pistolul spre vânzătoare, sub ochii unui client.

Pe urmă, bărbatul a ieșit din nou din magazin fără a plăti produsele furate.

După ce polițiștii au fost anunțați despre cele întâmplate, aceștia l-au identificat pe tâlhar în apropiere. Nicolae T. (30 de ani) le-a spus polițiștilor unde a aruncat pistolul. Ulterior, oamenii legii au constatat faptul că pistolul respectiv era un pistol de jucărie.

Tot astăzi, după-amiază, Nicolae T. s-a întors la magazinul din care a furat cele două iaurturi și a plătit produsele.

Se pare că bărbatul are probleme psihice și a fost internat în repetate rânduri în unități medicale de profil. Până una alta, bărbatul a fost lăsat în libertate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Adauga comentariu