Individul care a bătut doi polițiști și le-a vandalizat autospeciala cu un par a scăpat de pușcărie. Acesta a fost condamnat definitiv la un an și șase luni de închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Suceava a admis apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni și de către inculpatul Cătălin Macovei Chisăliță privind sentința penală din data de 14 iunie 2021 privind săvârșirea infracțiunilor de „ultraj” și „distrugere”.

Așadar, magistrații i-au micșorat acestuia numărul zilelor de muncă în folosul comunității de la 120 de zile lucrătoare la 60 de zile.

Celelalte dispoziții au rămas neschimbate. Adică, individul este condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunile comise. 

Inculpatul este obligat să plătească Inspectoratului de Poliție Județean Suceava 1822,82 de lei, daune materiale. 

Decizia este definitivă.


 

Vă amintim că, la data de 14 februarie 2021, în intervalul orar 17.30 - 19.30, în timp ce se afla pe o stradă din Dolhasca, în apropierea locuinţei sale, Cătălin Chisăliță Macovei i-a bătut pe doi agenți de poliție, care se aflau în timpul programului de muncă. Mai exact, unul dintre oamenii legii a fost lovit cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, iar celălalt a fost lovit cu pumnul la nivelul feței. Primul polițist a avut nevoie de 3 - 5 zile de îngrijiri medicale, iar cel de-al doilea de 4 - 6 zile de îngrijiri medicale.

După ce polițiștii au fost bătuți, agresorul, având în mâna bâta de lemn, a atacat mașina de poliție. Bărbatul a distrus oglinda stânga față și geamul portierei stânga față. Prejudiciul a fost estimat la circa 1822,82 de lei.

Atunci, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, iar pe urmă a fost arestat preventiv.

sursa foto: Facebook/ Cătălin Chisalita

Adauga comentariu