Individul, care a fost arestat pentru că și-a înjunghiat colegul de pahar cu un cuțit în zona gâtului, este un cunoscut violator recidivist

Vasile Donisan (45 de ani), din comuna Satu Mare, care la începutul acestei săptămâni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile deoarece l-a bătut și l-a înjunghiat cu un cuțit în zona gâtului pe un bărbat cu care a băut o noapte întreagă, și-a petrecut ani buni din viață în pușcărie.

Violator de bătrâne

  • 7 ani de închisoare

Pentru că în luna octombrie a anului 2005 Vasile Donisan a violat-o pe o femeie în vârstă de 58 de ani, a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

În vara anul 2011, individul a fost eliberat condiționat având un rest de pedeapsă de 471 de zile

  • 12 ani de închisoare

În anul 2012, Vasile Donisan a fost condamnat la 12 ani de închisoare, pentru „viol” și „tentativă de viol”. În luna decembrie a anului 2011, individul a intrat în jurul orei 04.30 în casa unei bătrâne în vârstă de 83 de ani și a violat-o. La plecat, Donisan i-a furat femeii trei sticle de suc.

În aceeași noapte, individul a intrat și în casa unei femei de 76 de ani pe care a atacat-o cu un cuțit și a încercat să o violeze. Victima s-a luptat din răsputeri cu individul care la acea vreme avea circa 35 de ani. Datorită faptului că femeia a început să țipe, Donisan a plecat de la fața locului.

În urmă cu aproximativ un an de zile, Donisan a fost din nou eliberat condiționat, rămânând cu un rest de pedeaspsă de executat de circa 180 de zile.


Vă amintim faptul că, în seara de 27 spre 28 mai 2021, Cornel B. (33 de ani), din comuna Satu Mare, și Vasile Donisan (45 de ani), localnic, au consumat băuturi alcoolice la domiciliul celui dintâi. În dimineața de 28 mai 2021, pe la ora 08.30, cei doi s-au luat la ceartă. Conflictul spontan a degenerat în așa fel încât Donisan i-a aplicat lui Cornel B. mai multe lovituri la nivelul feței și l-a înjunghiat cu un cuțit în zona cervicală stânga.

 

Adauga comentariu