Individul care a rupt în bătaie doi polițiști și le-a vandalizat autospeciala cu un par a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare

Judecătoria Fălticeni l-a condamnat pe Cătălin Macovei - Chisăliță la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj” și „distrugere”.

Inculpatul este obligat să plătească Inspectoratului de Poliție Județean Suceava 1822,82 de lei, daune materiale. 

Părțile pot contesta decizia în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim că, la data de 14 februarie 2021, în intervalul orar 17.30 - 19.30, în timp ce se afla pe o stradă din Dolhasca, în apropierea locuinţei sale, Cătălin Chisăliță Macovei i-a bătut pe doi agenți de poliție, care se aflau în timpul programului de muncă. Mai exact, unul dintre oamenii legii a fost lovit cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, iar celălalt a fost lovit cu pumnul la nivelul feței. Primul polițist a avut nevoie de 3 - 5 zile de îngrijiri medicale, iar cel de-al doilea de 4 - 6 zile de îngrijiri medicale.

După ce polițiștii au fost bătuți, agresorul, având în mâna bâta de lemn, a atacat mașina de poliție. Bărbatul a distrus oglinda stânga față și geamul portierei stânga față. Prejudiciul a fost estimat la circa 1822,82 de lei.

Atunci, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, iar pe urmă a fost arestat preventiv.

sursa foto: Facebook/ Cătălin Chisalita

Comentarii

Un nimeni

14.06.2021 22:27

Bravo procurori si bravo judecători! 1 an pt un altfel de bombardier si 1800 de lei pagube :))).

Justiția română e o gluma ieftina.

Adauga comentariu