Individul care s-a autodenunțat după ce și-a ucis fratele în Vinerea Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Autoritățile au continuat cercetările privind evenimentul din seara de 16 spre 17 aprilie 2020 privind săvârșirea infracţiunii de „violenţă în familie” raportată la infracţiunea de „omor”, victimă fiind Gavril Croitor Gavril. La data de 18 aprilie 2020, inculpatul Petre Aurel Croitor a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă prin sistemul de teleconferinţă.

Instanţa şi-a însuşit propunerea Parchetului, emiţând pe numele lui Croitor Petre Aurel un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Inculpatul se află în C.R.A.P. a I.P.J. Botoşani.

Și-a ucis fratele în Vinerea Mare. S-a autodenunțat după ce i-a înfipt cuțitul în gât victimei 

În Vinerea Mare, în satul Mănăstirea Humorului, comuna Mănăstirea Humorului, a avut loc un scandal între doi frați, în urma căruia unul dintre ei a murit.

În seara de 16 spre 17 aprilie 2020, Petre Aurel Croitor (46 ani) a sunat la 112 și a anunțat faptul că în urma unui conflict l-a înjunghiat mortal pe fratele său Gavril Croitor (49 de ani). Evenimentul a avut loc la domiciliul unui dintre ei. 

Scandalul dintre frații Croitor ar fi pornit din cauza unor frustrări din trecut. Pe ambii i-ar fi lăsat soțiile, iar aseară aceștia s-ar fi învinuit reciproc pentru despărțirile suferite. Însă, la un moment dat, Petre Croitor a luat în mână un cuțit și i l-a înfipt în gâtul fratelui său mai mare. Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe Gavril Croitor într-o baltă de sânge pe un pat. Aceștia nu i-au putut salva viața victimei deoarece era deja decedetă în momentul în care au ajuns la locul crimei. 

Cei doi erau cunoscuți în localitate ca fiind oameni muncitori. Aceștia lucrau ziua pe unde aveau ocazia. Frații Croitor nu ar fi creat probleme grave în trecut, dar se știa despre ei că consumau uneori băuturi alcoolice peste limită. Cel mai probabil erau beți și în momentul producerii tragediei.

Petre Croitor are un copil în vârstă de circa 18 ani.

Gavril Croitor este tatăl a trei copii, doi dintr-o căsătorie iar unul dintr-o altă căsătorie.

Conform localnicilor, niciunul dintre cei doi nu ar fi fost la muncă în străinătate.

În acest moment cercetările sunt în desfășurare. Petre Aurel Croitor a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Botoșani. Acesta a fost încarcerat la Botoșani deoarece provine din afara zonelor carantinate. După ce va sta 24 de ore în arest, individul va fi prezentat în fața instanței pentru a se stabili ce măsură se va lua împotriva acestuia.

 

Adauga comentariu