Individul care a ștrangulat-o pe mama concubinei sale a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Mihai Traian Gordin pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”.

„Inculpatul a avut cu fiica victimei infracțiunii o relație de concubinaj de aproximativ 3 ani, în urma căreia s-a născut un copil. Din cauza comportamentului violent al inculpatului, aceasta a luat decizia de a se despărți, însă ulterior inculpatul a insistat pentru reluarea relației, având convingerea că refuzul fostei concubine era ca urmare a influenței pe care o exercita mama sa asupra acesteia.

Pe fondul amenințărilor adresate de inculpat victimei pentru ca aceasta să intervină pe lângă fiica sa în sensul reluării relației, între cei doi relația a devenit conflictuală, iar în după amiaza zilei de 22 octombrie 2020, inculpatul s-a deplasat la locuința victimei pentru a o convinge să îi spună unde locuiește fosta concubină. Aici, într-una din încăperi, au avut loc discuții în contradictoriu între cei doi, la un moment dat inculpatul aplicându-i multiple lovituri în zona toracică, a feței și a capului, care i-au provocat sângerarea, după care, într-o altă încăpere a locuinței, i-a obturat căile respiratorii prin comprimarea formaţiunilor cervicale cu obiecte vestimentare cu care era îmbrăcată victima, provocând decesul acesteia, după care a părăsit locul faptei.

A doua zi, victima a fost găsită la domiciliu său, de fiul acesteia și de un martor”, a comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Vă amintim că, trupul neînsuflețit al femeii de 55 de ani, din satul Botoșănița Mare, comuna Calafindești, a fost găsit la domiciliul victimei de către un bărbat din Siret. Cel din urmă a sunat la 112 imediat ce a descoperit cadavrul.

Victima era cunoscută ca fiind o persoană care consumă în mod frecvent băuturi alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit-o pe femeie întinse pe spate pe un pat. Acesta prezenta mai multe răni la nivelul feței. În urma investigațiilor tehnico științifice, la fața locului au fost găsite pe masa din camera respectivă o bancnotă de 50 lei și cele două telefoane care aparțin femeii. În casă a fost găsită dezordine, dar nu erau urme de răvășire.

Corpul defunctei a fost dus la morga Spitalului din Rădăuți, unde a fost efectuată necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

De la început, polițiștii au suspectat faptul că ar fi vorba despre un omor, întocmind un dosar penal pentru infracțiunea menționată.

Adauga comentariu