Individul care a vandalizat mașinile turiștilor ce se plimbau cu Mocănița Huțulca a fost condamnat definitiv la doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Vasilică Tcaciuc împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în dosarul de distrugere și semnalizare falsă.

Așadar, s-a dispus suspendarea sub supraveghere a pedepsei de doi ani și trei luni de închisoare. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile în cadrul Primăriei comunei Moldoviţa sau în cadrul Direcţiei Judeţeane de Drumuri şi Poduri Suceava.

Decizia este definitivă.


Vă amintim faptul că, în luna iunie a anului 2019, Vasile Tcaciuc (42 de ani - la acea vreme), din comuna Moldovița, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a vandalizat mașinile mai multor turiști care se plimbau cu Mocănița Huțulca.

Atunci, individul a aruncat cu pietre spre mocăniță, a tăiat mai multe cauciucuri ale autoturismelor turiștilor și a tulburat ordinea și liniștea publică.

La data de 21 iunie 2019, a fost emis un mandat de aducere. De atunci, timp de vreo două zile, Tcaciuc s-a ascuns în munții de pe raza orașului Câmpulung Moldovenesc. Până la urmă, Tcaciuc a fost găsit de polițiști pe raza comunei Argel. De acolo, individul a fost adus la sediul IPJ Suceava, încătușat.

Mai multe informații despre cele întâmplate la data de 17 iunie 2019 găsiți dând click aici.

Adauga comentariu