Individul, care voia să-și izoleze balconul cu polistirenul furat din curtea Spitalului Județean Suceava, a sustras un telefon mobil dintr-un spațiu de birouri

Ieri, în jurul orei 15.30, persoane necunoscute au furat un telefon mobil din interiorul unui spațiu pentru birouri situat pe Bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava.

Pe la ora 14.00, persoana vătămată, M.N. (43 de ani), s-a dus la respectivul spațiu pentru birouri, pentru a efectua câteva lucrări de amenajare. Aceasta și-a lăsat geanta și telefonul mobil pe o mochetă, lăsând totodată ușa de acces întredeschisă.

În jurul orei 15.30, respectiva persoană a revenit în locul în care și-a lăsat lucrurile, observând astfel dispariția telefonului mobil. Imediat ce a constatat dispariția telefonului, aceasta s-a dus la sediul Poliției, unde a sesizat cele întâmplate.

Polițiștii au format două patrule, iar în parcul dinspre Spitalul Județean Suceava spre cartierul Obcini, a fost identificat Corneliu G. (56 de ani), localnic, asupra căruia a fost găsit telefonul furat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, telefonul fiind predat persoanei vătămate.

Față de Corneliu G. a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o faptă mai veche. Procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava i-a fost prezentată cauza, acesta urmând a stabili dacă i se va înlocui măsura anterior menționată. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt”.

În urmă cu patru zile, Corneliu G. a furat două baxuri de polistiren din curtea Spitalului Județean Suceava, pentru a-și izola balconul.

sursa foto: ziarharghita.ro

Adauga comentariu