Infractorul Sebastian Celea de la Rochester Bank a dat o teapa in Franta cu o suveica de 40 de companii! DIICOT s-a sesizat, in sfarsit!

Brokerul Destine, asociat cu infractorul Celea in "parteneriatul" Rochester Bank

Țeparii din spatele falselor entități Capidava și Rochester Bank erau acum trei săptămâni în lojă: conduceau mașini de 200.000 euro bucata, făceau „combinații” care le aduceau 100-150.000 euro pe lună, se credeau buricii pământului (Vlad Ghinescu, Alex Floroiu, Oleg Burlacu, Dragoș Cucia, Sebastian Celea, Popa Gheorghiță, George Niculae Vlad, Adrian Dan Marin).

Câteva investigații făcute de noi la strictsecret.ro și foarte bine documentate au stricat acest eșafodaj de minciuni de o așa manieră încât, în câteva clipite, băieții veseli au pierdut totul: brokerii se sună unii pe alții în țară să afle detalii, mulți dintre ei ne sună pe noi și ne mulțumesc pentru dezvăluiri, conducerea BNR este iritată fiindcă e evident că BNR poartă marea vină, CNAIR este în alertă așa cum sunt și mai toate consiliile județene din țară care au citit articolele noastre.

Țeparilor financiari nu le mai răspunde nimeni la telefon, toată lumea și-a dat seama că nu-i protejează nimeni. Nici SRI și nici SIE, așa cum se lăudau. Dar cel mai important este că, la începutul acestei săptămâni, s-au autosesizat DIICOT, structura centrală.

Astăzi, vom avea câteva exclusivități importante pentru cititorii noștri.

CITIŢI pe strictsecret.ro ce am aflat de la Poliția Tarn, o mică localitate din Franţa.

Adauga comentariu