Infrastructura rutieră din municipiul Suceava demonstrează impotența administrativă a primarului Ion Lungu

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, își începe cel de-al 17 – lea an de când conducere Primăria Suceava. În această perioadă, edilul Sucevei nu a realizat nimic notabil cu care să rămână în memoria sucevenilor.

Ion Lungu nu are niciun proiect de anvergură, Suceava nefiind cu nimic mai presus față de celelalte municipii reședință de județ din țară. Dacă în urmă cu 20 de ani, ne permiteam să râdem de vecinii de la Botoșani spunând că visul lor este ca atunci când vor fi mari să devină suceveni, în prezent lucrurile s-au mai schimbat.

Municipiul Botoșani a avut o strategie de dezvoltare urbană, iar în prezent orașul din județul vecin arată mult mai îngrijit și mai frumos decât Suceava, care pe alocuri arată ca după bombardament.

Pe lângă faptul că nu a reușit să facă nimic deosebit, Ion Lungu nu a fost în stare ca în peste 16 ani să asfalteze toate străzile de pământ din municipiul Suceava. Mai mult, arterele principale și străzile dintre blocuri sunt pline de gropi, șoferii fiind exasperați de calitatea drumurilor din oraș.

În plus, traficul rutier este adesea sufocat de cozile interminabile de mașini de pe bulevardele principale din Suceava.

Străzile pline de gropi sau de pământ și traficul insuportabil reprezintă o dovadă clară că Ion Lungu nu a fost capabil în mai bine de 16 ani să rezolve o problemă de care se lovesc zilnic sucevenii, demonstrându-și impotența administrativă.

Nu avem nevoie de străzi decente ci de promisiuni fantasmagorice cu stadioane și săli polivalente, ca să nu mai pomenim de zonele de agrement subacvatice.    

Adauga comentariu