Interlopul „Căsuță” din Fălticeni a fost pierdut de polițiști chiar înainte de a fi condamnat la peste nouă ani de închisoare

Ioan Sava (50 de ani), zis „Căsuță”, din municipiul Fălticeni, patronul Pensiunii „Luciano” din comuna Spătărești, a fost condamnat la sfârșitul săptămânii trecute la nouă ani, trei luni și 20 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de înselăciune, tăinuire, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Bărbat, cunoscut pentru problemele sale cu legea, s-a făcut nevăzută cu puțin timp înainte ca judecătorii de la Curtea de Apel Suceava să-l condamne la nouă ani, trei luni și 20 de zile de închisoare.

Ioan Sava alias „Căsuță” a primit această pedeapsă după ce împreună cu alți complici au vândut trei tractoare furate, două din Italia și unul din localitatea Botoșana.

Interlopul din Fălticeni s-a eliberat recent din închisoare, unde a executat trei ani și șase luni pentru constituire de grup infracțional și contrabandă. „Căsuță” a fost trimis în judecată și condamnat într-un dosar întocmit de DIICOT Suceava. Individul a fost acuzat că a fost locotenentul lui Paul Iova, supranumit „Regele maneliștilor”, într-un dosar cu un prejudiciu de 1,25 de milioane de euro.

Dacă va fi prins, „Căsuță” va ieși din închisoare aproape de vârsta pensionării.

Semnalmentele lui sunt: înălțimea de 1,76 metri, corpolență robustă, față ovală, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, nas rectiliniu, sprâncene arcuite.

Adauga comentariu