Ion Lungu consideră că noul coronavirus ar fi vinovat de faptul că până în prezent nu au fost asfaltate toate străzile de pământ din oraș. Actualul primar se laudă ca va asfalta două astfel de străzi

Actualul primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, se laudă că va mai asfalta încă două străzi de pământ din oraș. Edilul a spus că Primăria are ca țintă asfaltarea tuturor străzilor de pământ, dar coronavirusul îi împiedică.

„S-a mai finalizat o licitație, pentru lucrările de modernizare a două străzi de pământ - Ştefan Tomșa din zona Areni și Aleea Jupiter din cartierul George Enescu. Pentru fiecare din ele au fost depuse mai multe oferte, dar pentru strada Ştefan Tomșa a câștigat asocierea firmelor sucevene Florconstruct și Drupo pentru suma de 794.164 de lei, în vreme ce pentru modernizare pe Aleea Jupiter a câștigat asocierea Maghebo SRL Câmpulung Moldovenesc -Top Geosys pentru suma de 755.974 de lei.

Ținta noastră este să modernizăm toate străzile de pământ, din păcate ne-a dat peste cap bugetul coronavirusul, plus că în ciuda tuturor insistențelor noastre, firmele nu au forță de muncă suficientă”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu