Ion Lungu despre obligativitatea purtării măștii de protecție pe străzile orașului: „Este posibil să luăm această măsură și în Suceava”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a făcut un apel către cetățeni de a se proteja pe ei înșiși și pe cei din jur, respectând măsurile de protecție și distanțare socială cunoscute publicului larg. După cum a anunțat primarul Ion Lungu, este posibil ca în perioada următoare să fie din nou aplicate reguli mai stricte cum ar fi măsura obligatorie a purtării măștii de protecție în public.

„Eu fac încă o dată apel la suceveni să respectăm normele de distanțare. Este bine să purtăm masca și pe stradă. Am văzut că în orașe din România, dar și din afara țării s-a impus această măsură de a purta masca de protecție și pe stradă. Dacă, Doamne ferește, se vor înmulți numărul de cazuri, este posibil să luăm această măsură și în Suceava”, a spus Ion Lungu.

Apelul primarului a fost făcut în conferința de presă de miercuri, 29 iulie, edilul arătând că numărul cazurilor active de coronavirus în municipiul Suceava a crescut cu 20 de la 13 la 33. „Nu ne culcăm pe o ureche. Suntem vigilenți, dar fiecare dintre noi trebuie să avem o responsabilitate individuală. Primăria Suceava nu își propune să alerge după fiecare om în parte, să-l amendeze. Trebuie să fim responsabili cu noi și să ne gândim la familiile noastre și la toată lumea. Cei care poartă mască, în primul rând îi protejează pe ceilalți și se protejează și pe ei”, a mai spus Ion Lungu.

sursa material: obiectivdesuceava.ro

Adauga comentariu