Ion Lungu este fericit pentru că Nicolae Ciucă, candidatul favorit al edilului Sucevei pentru conducerea PNL, a fost ales președintele partidului. Câștigătorul a fost singurul candidat pentru această funcție

Astăzi, după ce generalul Nicolae Ciucă a fost ales noul Președinte al Partidului Național Liberal, primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a mândrit pe pagina sa de Facebook cu faptul că și-a folosit votul pentru a numi noul președinte al PNL. Ceea ce a uitat să spună edilul Sucevei este că la aceste alegeri, pentru rolul de președinte al PNL, a fost un singur candidat, respectiv Ciucă.

Nicolae Ciucă a obținut 1.060 de voturi din cele 1.120 de voturi exprimate de delegații Congresului extraordinar. 60 de voturi au fost anulate.

„Am votat astăzi un nou Președinte al Partidului Național Liberal. 

Cred în domnul NICOLAE CIUCĂ care este un om pregătit, cu o carieră profesională în spate, devotat, un om conciliant care știe să lucreze în echipă și foarte important pentru mine un creștin practicant.

Sunt convins că prin această alegere coaliția de guvernare va câștiga stabilitate și vom avea parte de performanță în actul guvernării.

MULT SUCCES DOMNULE PREȘEDINTE AL PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL NICOLAE CIUCĂ”, a spus Ion Lungu pe pagina sa de Facebook.

Adauga comentariu