Ion Lungu preconizează că va termina ruta alternativă Suceava - Botoșani până la finalul anului

Astăzi, edilul Sucevei, Ion Lungu a anunțat că porțiunea din ruta alternativă Suceava - Botoșani, pentru trafic foarte greu, de pe strada Apeductului va fi dată în funcțiune până la sfârșitul anului.

„Prioritatea de grad zero la investițiile realizate în acest an este darea în funcțiune a Rutei Alternative Suceava-Botoșani pentru trafic foarte greu pe strada Apeductului.

Am verificat stadiul lucrărilor la Ruta propriu-zisă unde se lucrează la trotuare și la Podul de peste Pârâul Cetății, precum și la consolidarea malurilor cu gabioane din piatră.

Pentru realizarea variantei rutei pe Apeductului este necesară devierea magistralei principale de termoficare a rețelei de transport 2×Dn 700.

S-a aprobat la nivelul Ministerului Dezvoltării pe programul Termoficare 2006-2021 această lucrare care se ridică la 2.151.460,44 lei din care Ministerul asigură 1.828.741,66 lei, iar municipalitatea 322.719,12 lei.

Ne propunem să dăm în circulație până la sfârșitul anului această porțiune din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu