Ion Lungu s-a întâlnit cu reprezentanții firmei care va construi Sala Polivalentă: „S-au angajat ca până la sfârșitul lunii octombrie să termine proiectarea, după care să înceapă construcția efectivă a sălii”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat faptul că reprezentanții firmei SC Miss Grup SRL Bistrița, care se ocupă de construcția Sălii Polivalente de 5.000 de locuri, au venit la Suceava pentru a discuta cu edilul.

„S-au angajat ca până la sfârșitul lunii octombrie să termine proiectarea, după care să înceapă construcția efectivă a sălii.

A avut loc la sediul primăriei municipiului Suceava prima întâlnire cu reprezentanții firmei SC" Miss Grup" SRL Bistrița, care va construi Sala Polivalentă la Suceava.

La discuții au participat administratorii firmei, asociații în licitație și reprezentanți ai proiectantului.

Am convenit ca până la sfârșitul lunii octombrie să fie gata proiectarea și să demarăm efectiv lucrările de construcții.

Am vizitat amplasamentul, au apreciat ca este liber de sarcini și că este în curs de finalizare montarea postului de transformare în vederea alimentării cu energie electrică a Sălii polivalente și au început să lucreze la proiectare”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu