Ion Lungu și-a adus aminte de vrăjeala cu sala polivalentă: „Timp de trei ani de zile nu s-a lucrat la proiect din considerente politice”

În această dimineață, Ion Lungu, primarul Sucevei, a pomenit din nou de Sala Polivalenta prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Am avut săptămâna trecută discuții la Compania Națională de Investiții, legate de proiectul Sălii Polivalente ce urmează a fi construită la Suceava.

A fost licitat și adjudecat în luna februarie Studiul de fezabilitate pentru actualizarea valorilor investiției, iar acum se află în etapa de finalizare.

După realizarea Studiului de fezabilitate se vor aproba noii indicatori în Comisia tehnico-economică, iar apoi se va trece la realizarea licitației de proiectare tehnică și execuție.

Am insistat să se urgenteze aceste etape pentru a putea demara efectiv lucrările.

Din păcate, timp de 3 ani de zile nu s-a lucrat la proiect din considerente politice.

Sperăm să recuperăm cât mai repede aceste întârzieri”, a spus Ion Lungu.


La începutul anului trecut, vrăjeala cu sala polivalentă a fost aruncată din nou pe piață de primarul Ion Lungu. Sucevenii au fost amăgiți cu această sala polivalentă încă din anul 2016.

La finalul anului trecut, municipalitatea Sucevei s-a decis să modernizeze Stadionul Areni, iar Sala Polivalentă ar fi trebui să fie făcută altă dată: „Se poate face un stadion cochet”.Adauga comentariu