Ion Lungu speră să înceapă lucrările la noua grădiniță din Burdujeni-Sat, vara aceasta

În luna aprilie a anului 2018, Ion Lungu a vorbit despre o nouă grădiniță ce se va construi în cartierul Burdujeni-Sat. Atunci, edilul a fluturat o foaie de hârtie, care ar fi fost proiectul despre care a pomenit.

La data de 18 ianuarie 2019, s-a votat și aprobat un proiect de hotărâre privind construcția unei grădinițe în Burdujeni-Sat.

Valoarea totală a proiectului este de peste 3 milioane de lei. Municipalitatea suceveana va contribui cu aproximativ 400.000 de lei, restul valorii fiind completată cu ajutorul unor fonduri europene. Primăria municipiului Suceava a depus proiectul la Agenția de dezvoltare Nord Est din Piatra Neamț.

„Pe data de 22 aprilie are loc licitația pentru grădinița din Burdujeni-Sat. O grădiniță din din Burdujeni-Sat cu o valoare de 2.093.551 fără TVA. Noi sperăm în măsura în care nu sunt contestații ca până la data de 30 iunie, să finalizăm această licitație în așa fel încât să putem începe lucrările din această vară”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Respectiva grădiniță a fi construită în curtea Școlii Generale nr. 6 din Suceava. Aceasta va avea o suprafață de 843,66 de metri pătrați.

Se va amenaza o clădire parter cu etaj, un loc de joacă, alei pietonale și spații verzi.

sursa foto: ro.wikipedia.org

 

Adauga comentariu