IPJ Suceava a deschis o anchetă după ce un polițist s-a pozat la bere cu interlopul Adrian Corduneanu: „Există posibilitatea sesizării organelor competente”

IPJ Suceava a deschis o anchetă după ce un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice s-a pozat la bere cu interlopul Adrian Corduneanu.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, conducerea IPJ Suceava s-a autosesizat și a dispus de îndată verificări prin Biroul Control Intern, la această oră fiind declanșată procedura cercetării disciplinare a ofițerului de poliție. În funcție de rezultatele verificărilor făcute de ofițerii control intern, vor fi dispuse măsuri de natură disciplinară, iar în cazul evidențierii unor alte legături, există posibilitatea sesizării organelor competente”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Zilele trecute, Dan Negură, poliţist în cadrul Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţiei Suceava, a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de interlopul ieșean Adrian Corduneanu zis „Beleaua”. Ei apar la piscină, pe şezlong, cum ciocnesc câte o bere.

Dan Negură este fiul primarului din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Adauga comentariu