IPJ Suceava scoate la concurs 10 posturi de ajutor de șef de post, prin încadrare directă din sursă externă

Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie 2021, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.     

În perioada 11 – 19 octombrie 2021, candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

La nivelul județului Suceava au fost scoase la concurs 10 posturi de ajutor de șef de post la posturile de poliție din Forăști, Burla, Horodnic de Sus, Valea Moldovei, Sadova, Coșna, Brodina, Dornești, Mușenița și Burla.

Adauga comentariu