ÎPS Teofan și ÎPS Teodosie vor oficia Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, se arată deschis comunicării cu cetățenii răspunzându-le la întrebări și la înștiințările cu privire la unele probleme. Pentru a ușura această comunicare, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților publică zilnic mesaje între oameni și ÎPS Calinic pe site-ul eparhiei la rubrica „Răspunsul ierarhului”.

O persoană l-a informat pe Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților ce ierarhi vor sluji în acest an cu ocazia hramului Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou de le Suceava.

MESAJUL S.S.

„Hristos s-a înălțat! Înaltpreasfințite Părinte, ce ierarhi vor sluji anul acesta la hramul Catedralei Arhiepiscopale din Suceava în ziua de 24 iunie?”

RĂSPUNSUL ÎPS CALINIC

„Adevărat S-a înălțat! La procesiunea din ziua de 22 iunie va participa Preasfințitul Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, care va sluji și Sfânta Liturghie a doua zi. În ziua hramului vor sluji Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, însoțit de membrii Sinodului Mitropolitan, la care se va adăuga și Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Doamne, ajută!”

 

Adauga comentariu