ISU Suceava îi felicită pe voluntari cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor: „Le spunem din suflet și cu admirație, un sincer <MULȚUMIM!>”

Astăzi, 5 decembrie 2020, este celebrată Ziua Internațională a Voluntarilor. Această zi este dedicată onorării muncii voluntarilor și organizațiilor care își dedică timpul și efortul pentru a-i ajuta pe cei din jur, de a împărtăşi valorile voluntariatului şi de a le promova în cadrul comunităţilor, organizaţiilor neguvernamentale, agenţiilor ONU, autorităţilor guvernamentale sau în cadrul sectorului privat.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava le mulțumește tuturor voluntarilor și le urează „La mulți ani!”.

„Avem mii de fotografii cu voluntari, dar n-am vrea să nedreptățim pe vreunul dintre ei, care nu s-ar regăsi printre cadre... De aceea, alegem doar câteva imagini sugestive.

Avem mii de povești de-ale lor, în spatele cărora se află tot atâția eroi și exemple de urmat pentru fiecare dintre noi, dar nu am avea spațiu suficient să le redăm pe toate.

Avem mii de cuvinte de laudă pentru ei și, totodată, prea puține, dar alegem să le spunem din suflet și cu admirație, un sincer <MULȚUMIM!>

La Mulți Ani, dragi Voluntari!”, a transmis ISU Suceava.

Adauga comentariu