„Iulius” Stratulat, scandalagiul plângăcios pe care tătal său a încercat să-l răzbune fugărind polițiști și ambulanțieri cu o sabie și un cuțit prin Fălticeni, este unul dintre sucevenii care a sperat să se îmbogățească ducând cocaină în Marea Britanie

Astăzi, cotidianul Ziar de Suceava a publicat articolul intitulat „Doi tineri din Suceava condamnați la peste 28 de ani de închisoare pentru că au încercat să introducă cocaină în valoare de peste 3.000.000 de lire sterline în Marea Britanie”.

Cei doi indivizi sunt Marian Macovei (25 de ani), de origine din comuna Mălini, și Iulian Ioan Stratulat (25 de ani), din municipiul Fălticeni.

Cel din urmă este tânărul care în vara anului 2020 a provocat un scandal prin municipiul Fălticeni, și-a luat bătaie și și-a chemat tatăl să-l răzbune. Ziua în amiaza mare, Ion Stratulat (50 de ani), tatăl scandalagiului, s-a înarmat cu un cuțit și o sabie și a ieșit pe străzile Fălticeniului strigând după bărbatul care i-a bătut odrasla turmentată și cu chef de zarvă. 


Vă amintim că, la data de 15 iunie 2020, în jurul orei 11.00, pe bulevardul 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, între Dan Zăhărescu (40 de ani) și Iulian Stratulat (25 de ani) s-a iscat un conflict în urma căruia aceștia s-au luat la bătaie. Individul care ar fi provocat scandalul ar fi fost chiar tânărul de 25 de ani. Ambii protagoniști sunt cunoscuți ca fiind consumatori de băuturi alcoolice. Bărbatul de 40 de ani, fiind mai puțin beat decât tânărul de 25 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri după care a plecat de la fața locului.

După ce s-a văzut învins, Iulian Stratulat l-a sunat pe tatăl său pentru a-i spune ce a pățit.

La fața locului a intervenit tatăl lui Iulian, respectiv Ion Stratulat (50 de ani), care avea în mână un cuțit cu o lamă de circa 30 cm și o sabie neascuțită. Când Ion Stratulat a ajuns lângă fiul său, fiind ambii rupți de beți, a început să strige după agresor pentru a-l înfrunta.

În loc să apară Dan Zaharescu, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță, chemată pentru a-i acorda îngrijiri medicale tânărului de 25 de ani. Văzând echipajul de poliție, Ion Stratulat a atacat cu cuțitul autospeciala Poliției și ambulanța. În mașina atacată se aflau două polițiste, care ulterior au fost lăudate și numite eroine, pentru că ar fi intervenit ca la carte și l-ar fi imobilizat și încătușat pe „Spartanul” înarmat cu o sabie. Laudele au venit din toate părțile, de la IPJ Suceava, de la Poliția Română, însă evenimentele s-au desfășurat un pic diferit.

Polițistele, două tinere firave, au fost trimise să lupte cu un bărbat de 50 de ani înarmat cu o sabie și un cuțit. Una dintre ele a dispărut rapid din peisaj, în timp ce colega ei s-a ascuns pe după mașini de „Spartanul” scăpat de sub control.

Noroc lor a fost că prin zonă a trecut un agent de pază de la RPG, cu un fizic impresionant, care a reușit să-l pună la pământ pe Ion Stratulat. În scurt timp, și-a făcut și apariția una dintre polițiste care i-a pus cătușe scandalagiul. Colega ei nu pare să participe la încătușare nici măcar vizual, deși se lăuda că și-a ajutat partenera.

Iulian Stratulat a fost transportat la spitalul din Fălticeni cu ambulanța ajunsă la fața locului.

Alte știri despre acest subiect:

Doi tineri din Suceava condamnați la peste 28 de ani de închisoare pentru că au încercat să introducă cocaină în valoare de peste 3.000.000 de lire sterline în Marea Britanie

Polițiști și ambulanțieri fugăriți cu sabia în Fălticeni, ziua în amiaza mare

Spartanul” care a atacat o mașină de poliție cu o sabie și un cuțit în centrul Fălticeniului a fost imobilizat de două polițiste

 Ce spun polițistele care l-au imobilizat pe individul care a atacat cu un cuțit o mașină de poliție și o ambulanță: „Voia să dea și în noi cu acel cuțit”

"Spartanul", care a atacat o mașină de poliție și o ambulanță cu un cuțit în Fălticeni, a fost reținut pentru 24 de ore: "Regret, fără să vreau!"

Polițistele de la Fălticeni au stat ascunse pe după mașini, în timp ce un agent de pază de la RPG, aflat la plimbare, l-a imobilizat pe „Spartanul” cu sabie

sursa foto: Facebook/ Iulian Stratulat

Adauga comentariu