Jandarmii l-au amendat cu 6.000 de lei pe bărbatul care s-a izbit cu mașina într-un scaun al telescaunului din Vatra Dornei

Jandarmii dorneni l-au sancționat contravențional cu 6 000 de lei pe bărbatul care a provocat incidentul de la Telescaunul Vatra Dornei

În după-amiaza primei zile de Paște, jandarmii au intervenit alături de pompieri și colegii de la Salvamont pentru coborârea a 51 de turiști blocați în Telescaunul Vatra Dornei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că un bărbat din municipiul Vatra Dornei a intrat cu mașina de teren personală într-un scaun al telescaunului, în zona intermediară, unde acesta circulă la o înălțime mică față de sol.

„Menționăm că zona respectivă reprezintă proprietate privată și este semnalată cu indicatoare privind accesul interzis.

În acest sens, șoferul autovehiculului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice (art.9) și cu amendă în valoare de 1.000 de lei la OUG 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente (art.14, lit. d), pentru pătrunderea în fond forestier și pe pajiști permanente”, a transmis IJJ Suceava.

 

Adauga comentariu