Jandarmii suceveni i-au venit de hac unui tânăr care transporta ilegal patru metri cubi de lemne pe raza comunei Vatra Moldoviței

Ieri, 18 mai 2021, jandarmii suceveni au depistat un transport ilegal de material lemnos pe raza localității Vatra Moldoviței. Aceștia l-au amendat cu 1.000 de lei pe un tânăr în vârstă de 21 de ani, care conducea un autovehicul încărcat cu patru metri cubi de lemn fără a deține documente de proveniență și de însoțire.

„Jandarmii din municipiul Câmpulung Moldovenesc au surprins pe raza localității Vatra Moldoviței, un bărbat în vârstă de 21 de ani în timp ce transporta material lemnos fără a deține aviz de proveniență și transport. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei pentru transport material lemnos fără documente de proveniență și însoțire, potrivit Legii nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de lemn, 4 mc lemn de foc din specia rășinoase, a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodia Ocolului Silvic Vama.

Jandarmii suceveni vor lua măsuri și în perioada următoare pentru protejarea fondului forestier și respectarea cadrului legal care reglementează ocrotirea pădurilor”, a transmis IJJ Suceava.

Adauga comentariu