Jigodiile care l-au tâlhărit pe un om al străzii ce își dădea sufletul pe Bulevardul George Enescu au fost condamnate. Una a primit trei ani de închisoare, iar celălaltă patru ani de închisoare

Judecătoria Suceava i-a condamnat pe cei doi indivizi care au tâlhărit un bărbat care își dădea sufletul pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

Alexandru Zlotar a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru sâvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Gheorghe Aurel Nichitoi a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru săvârșirea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Niciunul dintre indivizi nu a recunoscut acuzațiile aduse.

 

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim faptul că, doi indivizi au demonstrat că nu au pic de suflet, după ce au tâlhărit un om aflat pe moarte. Prin toamna anului 2021, Alexandru Zlotar și Gheorghe Aurel Nichitoi au ajuns în Arestul IPJ Suceava după ce au furat trei lei și o curea de la un bărbat care își dădea sufletul pe caldarâm, în apropiere de Pizzeria Luca din cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

Cele două jigodii l-au buzunărit pe omul străzii, i-au furat cei trei lei și cureaua, și l-au lăsat să moară. Decesul a survenit după aproximativ o oră. 

Polițiștii au descoperit cu stupoare cât de josnici pot fi unii oameni, astfel că i-au prins în scurt timp pe cei doi tâlhari și i-au băgat după gratii. Ulterior, Judecătoria Suceava a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Pe lângă acuzațiile de tâlhărie și furt, Zlotar și Nichitoi ar fi putut fi acuzați și de „lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”.

 

Adauga comentariu