JOS PĂLĂRIA! Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților strânge fonduri pentru a ajuta familiile din Sucevița, rămase fără acoperiș deasupra capului în urma puternicului incendiu de ieri

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familiile a căror gospodării au fost mistuite de flăcările puternicului incendiu de la Sucevița.

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, Sectorul Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava împreună cu parohiile din protopopiatul Rădăuți, organizează o strângere de fonduri pentru cele trei familii din parohia Voievodeasa a căror gospodorii au fost mistuite de flăcări la data de 12 mai. În urma incendiului, două dintre case au ars în totalitate, în timp ce la cea de-a treia casă au fost afectate anexele.

Prin această strângere de fonduri se dorește susținerea celor trei familii afectate de incendiu prin achiziționarea necesarului de cărămidă, precum și a altor materiale în funcție de necesități și posibilități”, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Persoanele care doresc să se alăture acestei inițiative și să contribuie la ajutorarea familiilor din Voievodeasa, afectate de incendiu, o pot face donând în conturile speciale pentru acțiuni caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților:

Titular cont: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților
RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014
EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110 (SWIFT: RNCB RO BU)

Cu mențiunea: Donație pentru casele mistuite de foc

Pentru mai multe detalii

0756 277 365 - Diac. Andrei Mocanu – coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Centrului Eparhial Suceava

Adauga comentariu