JOS PĂLĂRIA! Prorectorul USV a cules patru saci cu gunoaie din Parcul Șipote, în timp ce mai marele Sucevei se plânge că nu este felicitat

În timp ce edilul Sucevei, Ion Lungu, se smiorcăie spunând că societatea civilă și alte partide politice și-ar atribui merite privind Parcul Șipote, Mihai Dimian (prorectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava) a pus mâna pe mai mulți saci menajeri și a început să strângă gunoaiele din Parcul Șipote. Deși nu intră în sarcinile și atribuțiile sale de prorector universitar să curețe parcurile administrate de Primăria Suceava, Mihai Dimian se pare că i-a arătat personal dinozaurului politic Lungu care este primul pas în ceea ce privește resuscitarea unui parc de care s-a ales praful din cauza indiferenței, dar care se vrea „cochet” (cum ar spune primarul Sucevei) doar din vorbe.

Astăzi, Mihai Dimian, soția sa și copilul lor în vârstă de trei ani și-au dedicat din timpul lor liber pentru a strânge din gunoaiele aruncate aiurea în Parcul Șipote. În circa două ore, aceștia au umplut patru saci menajeri cu deșeuri.

„Cu 4 saci mai puține gunoaie in Parcul Șipote”, a spus Mihai Dimian pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că prorectorul USV i-a dat într-adevăr motive de plâns smiorcăitului edil al Sucevei privind Parcul Șipote: „Discutăm foarte mult despre viitorul și trecutul Parcului Șipote însă nu facem aproape nimic pentru prezent”.

Adauga comentariu