JOS PĂLĂRIA! Ștefan Mandachi a strâns un milion de euro pentru Spitalul Județean Suceava

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a strâns suma în 17 zile, „vânzând” centimetri din autostrada sa de un metru. Banii se duc către spitalele din Moldova, în principal cel din Suceava, cel mai afectat de epidemia COVID-19.

„1.000.000 EURO!!! One million din donații! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiți, veți rămâne fără… Intră în istorie și ia-ți teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1 cm = 10 euro”, a scris antreprenorul sucevean pe pagina sa de Facebook.

Ștefan Mandachi, pe Facebook: „E un record național: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la inițiativa unei persoane fizice, în doar 17 zile. Mă bucur ca un copil!!!”.

În urmă cu câteva zile, antreprenorul sucevean a dus primele echipamente de protecție pentru personalul medical din Suceava, precum și dotările pentru secția ATI.

Din banii strânși de la începutul campaniei „1 Centimetru de Fapte – Cu Toții în Linia Întâi” au fost achiziționate un ventilator noninvaziv, 15 concentratoare de oxigen, combinezoane, cizme și căști de protecție și gel dezinfectant, materiale care au fost predate spitalului din Suceava. În plus, a fost semnat un contract pentru achiziționare a 20 de ventilatoare, care urmează să ajungă la Suceava la sfârșitul lunii mai.

Pe lângă această campanie, antreprenorul a pus la dispoziția cadrelor medicale hotelul său de 4 stele din Suceava și a oferit gratuit meniuri tuturor persoanelor din „Linia întâi” din orașul moldav, omul de afaceri a trecut la nivelul următor.

Sursă material: Libertatea

Comentarii

SOFERI VOLUNTAR...

19.04.2020 15:25

Grup civic SOFERI VOLUNTARI ÎN EUROPA il provoacă pe STEFAN MANDACHI sa candideze la alegerile prezidențială viitoare și să salveze Romania

Adauga comentariu