Judecătorii de la Gura Humorului au refuzat să soluționeze un dosar privind o bătaie ce a avut loc într-un restaurant

Tribunalul Suceava a admis cererea de abținere formulată de judecătorul Alexandru Acatrinei de la soluționarea unui dosar penal aflat pe rolul Judecătoriei Gura Humorului. În consecință, magistrații de la Tribunalul Suceava au constatat faptul că în cadrul Judecătoriei Gura Humorului nu mai sunt judecători compatibili în activitate care să formeze un complet de judecată pentru soluționarea dosarului și au desemnat Judecătoria Rădăuți ca instanță ce urmează să soluționeze dosarul.

Cauza vizează o altercație avută loc la începutul anului 2020 în orașul Gura Humorului. La data de 7 februarie 2020, în jurul orei 11.00, Silviu – Florin Palmoș (44 de ani), aflându-se în barul „Restro” din orașul Gura Humorului, a avut un conflict verbal cu Cosmin – Ștefan Ciuraru (19 ani), Cristian Ciuraru (47 de ani) și Iulian Cătălin Ciuraru (21 de ani) din cauza faptului că ultimii doi l-au oprit din a-i aplica o corecție fizică primului, ca urmare a unei stări conflictuale mai vechi.

După acest prim conflict, Palmoș a părăsit barul, dar a revenit după scurt timp însoțit de concubina sa, inculpata Frunzina Covaci, de fiul său Florin Szilagyi (19 ani) și de ginerele său, Dinu Creangă (32 de ani).

Motivată fiind de faptul că Cosmin – Ștefan Ciuraru l-a lovit în trecut pe nepotul său și i-a adresat cuvinte jignitoare nurorii sale, Frunzina Covaci l-a lovit cu palma peste față pe acesta, lucru care a determinat pornirea scandalului.

Astfel, membrii familiei Ciuraru au i-au bătut pe Florin Palmoș, Dinu Creangă și Florin Szilagy, folosind în cadrul altercației atât scaune și sticle, cât și pumnii și picioarele.

Întregul incident a fost perceput de martorii oculari alcătuiți din personalul localului și clienți ca un eveniment care le-a creat o stare de temere și au fost indignați de comportamentul agresiv al participanților.

Scandalagii au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Singura persoană care nu va da socoteală în fața judecătorilor este Frunzina Covaci, de la care a început întreg balamucul, deoarece Cosmin – Ștefan Ciuraru și-a retras plângerea făcută împotriva ei.

Adauga comentariu