Județul Suceava se afla sub cod galben de ploi și vijelii

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 21 iunie, ora 11.00 - 21 iunie, ora 21.00, mai multe județe din România, printre care și județul Suceava se află sub cod galben de ploi și vijelii.

„În intervalul menționat, în Moldova, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și local în Transilvania, temporar vântul va avea intensificări (viteze la rafală de peste 55...75 km/h și izolat 80 km/h) și vor fi perioade cu vijelii, frecvente descărcări electrice, grindină și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp.

Notă: Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în sudul Olteniei, sudul și estul Munteniei, vestul Dobrogei și în extremitatea sudică a Moldovei”, a transmis ANM.

De asemenea, in intervalul 22 iunie, ora 08.00 - 22 iunie, ora 21.00, o parte din județul Suceava se afla sub cod galben de vânt.

„În intervalul menționat, în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui, vântul va avea intensificări cu viteze de 55...75 km/h”, a mai transmis ANM.

Adauga comentariu