Județul Suceava se află sub cod galben de ploi și vijelii cel puțin până mâine dimineață

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 25 august, ora 10.00 – 26 august, ora 10.00, mai multe județe din România, printre care și județul Suceava se află sub cod galben de ploi, vijelii, grindină și descărcări electrice.

„În intervalul menționat în sud-vestul, sudul, centrul și estul țării vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25...40 l/mp”, a transmis ANM.

De asemenea, în intervalul 25 august, ora 12.00 – 26 august, ora 08.00 mai multe județe din țară se află sub cod portocaliu de ploi, vijelii, grindină și descărcări electrice.

„În intervalul menționat local în Transilvania, Moldova, la munte, precum și în nordul Olteniei și al Munteniei vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 30...40 l/mp și izolat 50...70 l/mp”, a mai transmis ANM.

Adauga comentariu