Liderul PSD Suceava despre candidatura lui Liviu Alexa la președinția PSD: „Fiecare are dreptul să candideze pentru că trăim într-o democrație aproape perfectă”

Reporterii cotidianului Ziar de Suceava au luat legătura cu liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, pentru a-l întreba ce părere are despre faptul că Liviu Alexa, președintele interimar al PSD Cluj și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte PSD la nivel național.

Senatorul sucevean ar fi văzut că Liviu Alexa ar candida pentru funcția de președinte pentru județul Cluj, nu la nivel național, acesta adăugând că dacă este adevărată informația privind candidatura clujeanului pentru conducerea social democraților este dreptul acestuia, ca a oricărui membru din partid.

„El a declarat că va candida la președinția Cluj, habar n-am la nivel național. La Cluj are dreptul să candideze orice membru de partid, ca și la nivel național de fel. (...) Am văzut pe grup azi-noapte <Candidez la funcția de președinte a organizației județene>, da, fiecare are dreptul să candideze pentru că trăim într-o democrație aproape perfectă în România”, ne-a transmis senatorul sucevean Ioan Stan.


Amintim faptul că la sfârșitul săptămânii trecute, Liviu Alexa, președintele interimar al PSD Cluj, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte PSD la nivel național la Congresul de la 1 martie 2020.

Acesta și-a argumentat motivul candidaturii și în plus a lansat și șapte „nucleare” pentru liderii Partidului Social Democat.

 

Adauga comentariu