Limbajul de birjar al unui fost consilier local plasat politic în fruntea unei instituții publice: „M*ist e fiul lui taică-tu!”

Fostul consilier local PSD Gheorghe Petrescu, căruia îi place să se alinte pe rețelele de socializare spunându-și George Petrescu, a demonstrat încă o dată că are gura slobodă și obișnuiește să jignească și să înjure fără rost.

Săptămâna trecută, Ziar de Suceava a publicat articolul „FOTO VIDEO Primarii PSD din Suceava au stat la coadă pentru a-i pupa mâna premierului Viorica Dăncilă. Primarii au plecat cu dureri de spate, iar Dăncilă cu mâna încrețită”, articol ce a stârnit spiritele pe rețelele de socializare.

PSD a devenit ținta internauților, iar în sprijinul partidului a sărit Gheorghe Petrescu alias „George Petrescu” pe Facebook, care a ținut să-i spună unui tânăr următoarele cuvinte: „M*ist e fiul lui taică-tu!”. Nici măcar cotidianul nostru Ziar de Suceava nu a scăpat de furia fostului consilier local PSD plasat politic în fruntea agenției teritoriale a Autorității Rutiere Române Suceava.

Gheorghe ce se alintă George a ținut să ne transmită următoarele vorbe de duh: „Ce-ți mai place să mănânci kkt fițuică portocalie de Suceava!”. Ținem să-i precizăm lui Gheorghiță spus Georgică faptul că suntem obișnuiți să fim acuzați, fără motiv, că sprijinim diverse partide.

În altă ordine de idei, Gheorghe ce se alintă George nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu ceva timp, pe când era consilier local în cadrul Primăriei Suceava, Petrescu și-a construit un garaj pe un teren din domeniul public situat în centrul municipiului Suceava, în spatele fostului hotel Gloria. Pentru a avea acest garaj, Gheorghe care se intitulează George a închiriat de la Primăria Suceava un teren de 24 mp pe o perioadă de 20 de ani în schimbul sumei de 2.424 de euro, mai exact cu undeva la 2 lei pe lună/metrul pătrat.

Fiind întrebat, pe rețele de socializare, de un cetățean dacă are toate documentele în ordine pentru respectivul garaj, George Petrescu a răspuns: „Mă întreb dacă ești Dabija...Deci elegant, nu ce te f*te grija!!! Totul este foarte legal!”.

Nici nu e de mirare de ce lumea are o părere atât de bună despre Partidul Social Democrat când are astfel de membri.

Sursa foto: Facebook/ George Petrescu

Adauga comentariu