Liniștea a fost adusă de către polițiști în două familii din Suceava cu ajutorul ordinului provizoriu de protecție

În cursul zilei de ieri, polițiștii suceveni au adus liniștea în două familii, emițând ordine provizorii de protecție împotriva unor persoane care nu au înțeles să asigure un climat familial civilizat și optim dezvoltării copiilor.

La data de 13 aprilie 2019, în jurul orei 12.00, polițiștii din Gălănești au fost anunțați despre faptul că Mărioara B., din comuna Frătăuții Noi, s-a prezentat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale ca urmare a unei agresiuni comisă de către soțul ei.

În urma cercetărilor făcute de polițiști, s-a stabilit că în cursul zilei de 10 aprilie a.c., pe la ora 22.00, în timp ce femeia se afla împreună cu soțul ei, Vasile Bogea (66 de ani),din aceeași localitate, în curtea locuinței, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, iar bărbatul a lovit-o.

Victima a depus plângere scrisă împotriva soțului ei pentru agresiune și a solicitat ordin de protecție.  Agenții l-au audiat și soțul acesteia, bărbatul declarând verbal faptul că a avut un conflict cu soția sa și a recunoscut faptul că a lovit-o. Pe numele lui a fost emis un ordin de protecție.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „violență în familie”.

Tot în cursul zilei de 13 aprilie 2019, la ora 21.25, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost anunțați prin 112 de către Daniel Ș., din comuna Dumbrăveni, despre faptul că sora sa, Andreea L. (25 de ani), din municipiul Suceava, a fost bătută de către soțul ei Ștefan Lelcu (31 de ani), din aceeași localitate, în timp ce se aflau în locuința lor.

Din discuțiile purtate de polițiști cu tânăra agresată s-a stabilit faptul că, în jurul orei 20.00, aceasta s-a întors acasă,iar soțul ei s-a trezit și a început să provoace scandal, lovind-o cu palma peste față.

În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului s-a stabilit că în acest caz există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 31 de ani, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile.

Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu