Lucrările la podul de la Bazar se reiau mâine

Muncitorii și nervii își vor face din nou apariția pe podul de la Bazar din municipiul Suceava. Lucrările vor fi reluate pe celălalt sens de mers, urmând ca lucrările să fie finalizate până la mijlocul lunii iulie.

La sfârșitul acestei luni, lucrările la podul de la Bazar au fost întrerupte pentru a evita un blocaj în zona Iulius Mall cu ocazia „Zielelor Sucevei”. Astfel, timp de 10 zile, șoferii au putut circula pe toate cele patru benzi ale podului.

„Nu se va respecta termenul de o lună de zile care ar trebui să fie pe data de 9 iunie. O să vedem când o să se poată pentru că se apropie Zilele Sucevei. Nu este exclus ca partea a doua a podului să se termine după Zilele Sucevei. (...) E foarte probabil să facem o pauză de 10 zile până vin Zilele Sucevei. Așa cum se știe Zilele Sucevei se desfășoară la Iulius Mall ca să putem circula cât de cât la acest eveniment după care în termen de două săptămâni să ne apucăm de partea a doua a podului care e mai simplă pentru că e mai puțin avariată decât partea întâi”, declara la începutul acestei luni primarul Ion Lungu.

Pe podul de la Bazar a fost restricționată circulația pe doar două din cele patru benzi pentru a se putea repara rosturile de dilatare.

Adauga comentariu