Ludovic Orban: ”Boc ne-a umilit, nu a venit să voteze, ci a trimis o epistolă printr-un deputat să facem coaliție cu PSD”

La Realitatea PLUS, printre bălăcăreli și invective la adresa celui care a reinterpretat de două ori Constituția numai să-l pul pe el premier, Ludovic Orban a recunoscut voalat că, în mandatul său de premier, Iohannis conducea de fapt, atât PNL, cât și guvernul. Cu toate că a fost doar un executant, el însuși, nu s-a sfiit să spună și despre Emil Boc că a fost doar executantul lui Băsescu. Lanțurile de iubire cu Iohannis s-au rupt când acesta nu l-a mai numit premier la cererea USR. Atunci s-a hărnicit și Orban să se declare șef de partid și viitor candidat al PNL la prezidențial. Fix Trubadur ne trebuia la Cotroceni după Voiajor. Acuma ar zice orice pentru imagine și nu realizează că se face de râs plimbat pe la televiziuni ca maimuța cu flașnetă.

Zi-o, Lodovice, și pe aia cu Mumia. ”Mu mi-a mai prelungit mandatul”...

”Nu mi-am dat seama. Cine poate să îl recunoască pe vizitatorul de la piramide? Nu vreau să zic mumia... Eu nu îl recunosc. În 2019-2020, am lucrat cu președintele Iohannis în fiecare zi. Știu cât de implicat era. Am avut o colaborare aproape cotidiană. Era foarte important în deciziile politice. El este de nerecunoscut. Eu nu l-am văzut să joace golf, în perioada în care am colaborat. El nu a învins pandemia cu mine, ci s-a luptat efectiv. A fost implicat în toate deciziile luate, inclusiv cele nepopulare. Ce face de când Cîțu și-a anunțat candidatura e o acțiunea care nu are nicio legătură cu interesele românilor.

Iohannis bagă PSD în casă, în loc să ai câine care să păzească. Au teamă de Iohannis. Nu le poate face nimic, dar se tem. Se simt cu musca pe căciulă, au schelete în dulap, au contracte cu statul sau au interese directe. La Boc nu e surpriză. I-a zis Băsescu, în 2009, faci guvern cu PSD și a făcut guvern cu PSD. Boc ne-a umilit, nu a venit să voteze, ci a trimis o epistolă printr-un deputat să facem coaliție cu PSD.

L-ați mai văzut pe Iohannis în ultima vreme? Nu el stă la masă cu PSD, cu Rareș Bogdan, ceilalți. Nu e doar o trădare a PNL, ci și a PSD față de votanții săi.”, a spus Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Adauga comentariu