Lungu susține că și-a propus să dea în funcțiune al doilea tronson din Ruta Alternativă Suceava - Botoșani până la finalul lunii iunie

Astăzi, Ion Lungu a anunțat că își propune ca până la data de 30 iunie 2022 să dea în funcțiune tronsonul nr. II din Ruta Alternativă Suceava - Botoșani, respectiv cel de pe strada Apeductului.

„Se lucrează la finalizarea tronsonului nr II, din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, cel de pe strada Apeductului. Ne propunem până la data de 30.06.2022 să dăm în funcțiune acest tronson. Se lucrează la terasamentul rutei și al trotuarelor. Totodată se lucrează la devierea conductei de gaz metan. S-a finalizat lucrarea de deviere a magistralelor de termoficare urmează a se cupla noile instalații când se oprește furnizarea căldurii in oraș. Este finalizată în proporție de 80 % canalizarea pluvială. Când se pornesc stațiile de asfalt, sperăm până la sfârșitul lunii martie, să turnăm primul strat de asfalt. S-au virat banii în cont pentru expropieri, în valoare de 349.021 lei, în perioada următoare cetățenii care au fost expropriați pentru acest tronson vor primi banii. Potențiala aglomerare a circulației în orașul nostru și datorită hubului umanitar pentru Ucraina, de la Aeroportul Salcea, ne obligă să dăm cât mai repede acest în funcțiune acest tronson”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu