Luptătorul din Forăști care și-a omorât un vecin dintr-un pumn a fost săltat de polițiști și depus în Penitenciarul Botoșani. Acesta este condamnat la cinci ani de închisoare

Ieri, pe la ora 16.00, polițiștii din Vadu Moldovei au fost sesizați cu privire la faptul că Tribunalul Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii împotriva lui Ben Vișan (21 de ani), din comuna Forăști, care este condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru „lovituri cauzatoarea de moarte”.

Individul a fost ridicat de polițiști și depus la Penitenciarul Botoșani.


Vă amintim faptul că polițiștii din Fălticeni inițial și ulterior Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava au constatat faptul că la data de 30 noiembrie 2020, în jurul orei 17.00, la terasa localului aparținând SC „La Mircea” SRL din comuna Forăști, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Ben Vișan l-a lovit o singură dată cu pumnul în zona feței pe V.M. de 48 de ani. Victima a căzut pe suprafața pavată cu dale din beton a terasei localului, fiind ulterior preluată de un echipaj de ambulanță.

La data de 1 decembrie 2020, bărbatul de 48 de ani a decedat, iar cu ocazia examinării medico-legale s-a constatat că moartea a fost violentă și s-a datorat  leziunilor (traumatism cranio-cerebral ) ce i-au fost provocate în cadrul agresiunii descrise mai sus.

După administrarea probatoriului, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva lui Ben Vișan pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte”.

Adauga comentariu