Maestrul promisiunilor politice, Ion Lungu, anunță că în acest an va finaliza lucrările la trei grădinițe noi: „Pentru municipaliate infrastructura școlară reprezintă o prioritate”

Astăzi, edilul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în acest an va finaliza trei grădinițe noi, cu finanțare pe fonduri europene, în Burdujeni sat (în curtea Școlii Generale Nr. 6), în centrul Sucevei (pe strada Dobrogeanu Gherea) și în Ițcani (în curtea Școlii Generale Nr. 7).

„În acest moment se lucrează la trei noi grădinițe în orașul nostru.
- În Burdujeni sat suntem în faza cea mai avansată. Practic construcția este terminată, s-au finalizat licitațiile la dotări, s-au semnat contractele. Până la sfârșitul lunii august vom aduce și gazul metan. Va fi inaugurată la începutul noului an școlar.
- În zona centrală, pe strada Dobrogeanu Gherea, se lucrează destul de bine, am început licitațiile pentru dotări, iar grădinița va fi dată în funcțiune până la 31.12.2021.
- De asemenea, se lucrează foarte bine la gradinița din Ițcani, în curtea Școlii Generale Nr. 7. Până la sfârșitul anului va fi ridicată.
- Mai pregătim pe fonduri europene încă două grădinițe noi, în Cartierul Obcini și în curtea Școlii Generale Nr. 1.
Totodată suntem destul de avansați cu documentația pentru o creșă nouă, cu 10 grupe, din cartierul Dealul Mănăstirii din Burdujeni.
Pentru municipaliate infrastructura școlară reprezintă o prioritate.
Doamne ajută”, a spus Ion Lungu.

Adauga comentariu