Magistrații au respins contestația lui „Bobi”, individul care a violat o minoră într-o mașină pe un drum forestier din Molid. Acesta voia să scape de măsura arestării preventive

Tribunalul Suceava a respins contestația inculpatului Gheorghe Sandu Fierar privind măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de „viol”.

Vă amintim faptul că la data de 13 octombrie 2021, Gheorghe Sandu Fierar (48 de ani) zis „Bobi”, din comuna Vama, a fost arestat preventiv pentru 30 zile pentru că a violat la data de 9 octombrie 2021 o minoră în vârstă de 17 ani. Individul a fost arestat preventiv la data de 13 octombrie 2021, deoarece atât a durat examinarea medico-legală a victimei și adunarea probelor.

„La data de 09.10.2021, la ora 21.30, F.G.S., din comuna Vama, județul Suceava, prin constrângere, a întreținut relații sexuale prin contact vaginal cu o minoră în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, fapta petrecându-se pe Drumul Forestier <Doabra> din satul Molid, comuna Vama, județul Suceava, într-un autoturism”, a declarat prim procurorul Cristina Ionela Bîrlescu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

În primă fază, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie .

Adauga comentariu