Magistrații fălticeneni și cei rădăuțeni au condamnat într-o singură zi șase indivizi care s-au urcat beți la volan

Ziua de ieri a fost o zi bogată în condamnări la Judecătoria Fălticeni și Judecătoria Rădăuți. Șase indivizii și-au aflat condamnările în primă instanță pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat alcool sau alte substanțe. Unii dintre aceștia nu aveau nici permis de conducere în momentul în care au ajuns față în față cu polițiștii.

Silviu George Ichim a fost condamnat de către Judecătoria Rădăuți la un an de închisoare cu suspendare pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adrian Bondor a fost condamnat de către Judecătoria Rădăuți la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Constantin Hlihor a fost condamant de către Judecătoria Rădăuți la opt luni de închisoare cu suspendare pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Aurel Donea a fost condamnat de către Judecătoria Fălticeni la un an de închisoare cu suspendare pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Andrei Constantin a fost condamnat de către Judecătoria Fălticeni la nouă luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Marius Silviu Davidel a fost condamnat de către Judecătoria Fălticeni la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Cele șase condamnări de mai sus nu sunt definitive. Față de acestea se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Adauga comentariu