Magistrații i-au micșorat pedeapsa tânărul urmărit general care a făcut o pasiune din a fura mașini pe când era minor. Acesta are de ispășit peste patru ani de închisoare

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Gheorghe Iacoban privind condamnarea acestuia la cinci ani, șase luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”. Așadar, magistrații i-au micșorat pedeaspsa inculpatului la patru ani, două luni și 20 de zile de închisoare.

Decizia este definitivă.


Vă amintim faptul că, Gheorghe Iacoban (23 de ani în prezent), din orașul Cajvana, încă de când era minor a constituit un grup infracțional care fura mașini și le conducea până când rămâneau fără combustibil. Alături de Iacoban erau mai multe elevi din centre de plasament. Împreună aceștia fie furau bunuri din autoturisme, fie furat autoturismele și se plimbau până goleau rezervoarele.

În trecut tânărul a fost condamant la trei ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare doar pentru furturi, respectiv 12 la număr. Pe urmă individul s-a făcut dispărut, motiv pentru care a fost dat în urmărire generală.

 

Adauga comentariu