Mai multe străzi din Suceava vor fi închise de Ziua Națională a României

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, platoul din fața Palatului Administrativ, respectiv strada Ștefan cel Mare se vor desfășura ceremonii militare și religioase.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine în data de 1 decembrie 2018 – Ziua Națională a României, Poliția locală Suceava a dispus măsuri de blocare a traficului între orele 07.00 – 19.00 pe străzile:

- strada Nicolae Bălcescu, între sens giratoriu Cinema Modern și sens giratoriu McDonalds;

- strada Aleea Nucului, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac;

- strada Libertății, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac;

- strada Mitropoliei, de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare până la intersecția semaforizată cu bulevardul Ana Ipătescu;

- strada Ștefan cel Mare, de la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția cu bulevardul Ana Ipătescu.

Vor fi închise circulației rutiere și vor fi eliberate de autovehicule:

- în intervalul 30.11.2018, de la ora 19.00 – 01.12.2018, până la ora 22.00, strada Nicolae Balcescu – zona Parcare;

- în intervalul 30.11.2018, începând cu ora 16.00 – 01.12.2018, până la ora 22.00, strada Ștefan cel Mare, zona Parcare și zona BCR – BRD.

Poliția locală Suceava va menține starea de liniște și ordine pe tot parcursul Zilei Naționale a României, va aplana eventualele stări conflictuale pentru a combate și preveni acțiunile rău intenționate.

Comentarii

V Zaleschi

01.12.2018 04:01

Si cand le deblocheaza va putea incepe haosul????  Nu vedeti ca sunteti absurzi!  Ce mentineti de fapt daca haos nu exista? Politia e implicata in organizarea si desfasurarea evenimentelor de la 1 Dec. Dar,,, prin implicarea lor, ca,,,, mai putin buni organizatori, ei sunt cei ce creeaza haos in activitatea publica. O inchidere a unei strazi nu creeaza ORDINE in randul cetatenilor ci produc HAOS, AGLOMERATIE, BUSCULADA..... Ma steptam sa-si ceara scuze de la cetateni ca inchid aceste strazi si,,,, in nici un caz ca iau ''masuri de ordine''. Cam asa  era si pe timpul lui Ceausescu. Lichelele partidului unic, nu recunosteau niciodata ca blocau tot orasul. DE SCUZE FATA DE CETATENI,,,, NICI ATUNCI, NICI ACU NU S-A AUZIT............ Sa vedeti ca incep uraturile si,,,, SI CAPRA, SI URSUL, au ramas aceleasi. Nici astea  nu stiu sa-si ceara scuze pentru haosul produs. Ce sa le ceri! ''e animale''.     

Adauga comentariu